www.euromundoglobal.com

El projecte compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull

Carlos Pazos exposa a L’Havana un treball sobre el grup cubà Los Llopis dins la mostra retrospectiva De Paso

miércoles 22 de octubre de 2014, 11:21h

El Centro de Desarrollo de las Artes Visuales de L'Havana acull del 25 de novembre al 25 de desembre De Paso, una mostra dedicada a l'artista català Carlos Pazos.

L'exposició consta d’una selecció de sis audiovisuals (2006/10): Dra-matizar; Siempre quise hacer cine francés; Sex Toy Story; Al artista ¡lo que merece!; Esto es un bolero i Blanc i negre. També s’exposa una tria d’obra fotogràfica on destaca la mítica sèrie de 1975 Voy a hacer de mí una estrella i el tríptic Don Tancredo (1995). Està prevista la presentació de dues noves instal·lacions realitzades per l’artista durant la seva estada a Cuba.

A més, en el marc d’aquesta mostra a L'Havana Pazos ha produït expressament, amb el suport de l'IRL, una peça audiovisual sobre el grup musical cubà dels anys 50 “Los Llopis”. Aquest treball, que s’estrenarà al mes de juny a la Casa Encendida de Madrid, enllaça amb la important relació entre l'obra de Pazos i el rock and roll, la nostàlgia pel temps viscut i no viscut, la supervivència de referències imprescindibles en la seva memòria poètica i, per descomptat, la malenconia.

Durant cinc setmanes (entre octubre i novembre de 2011), Carlos Pazos ha filmat una pel·lícula a l'Havana que documenta la història d'aquesta formació musical, un fenomen de l’època, i promou la creació d'un grup que interpretarà les versions de "Los Llopis".

 

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (19)    No(0)

+
0 comentarios
Portada | Hemeroteca | Índice temático | Sitemap News | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
EURO MUNDO GLOBAL
C/ Piedras Vivas, 1 Bajo, 28692.Villafranca del Castillo, Madrid - España :: Tlf. 91 815 46 69 Contacto
EMGCibeles.net, Soluciones Web, Gestor de Contenidos, Especializados en medios de comunicación.EditMaker 7.8