www.euromundoglobal.com

Presentació de la programació catalano-balear al Festival Iberoamericano de Teatro de Bogotà

Dia Dilluns, 15 de març Hora: 11:30 h. Lloc: Sala de Premsa del Teatre Lliure (Pl. Margarida Xirgu)

miércoles 22 de octubre de 2014, 11:21h
L’Institut Ramon Llull presentarà el proper dilluns la programació catalano-balear que es podrà veure al XII Festival Iberoamericano de Teatro de Bogotà que se celebrarà a la capital colombiana del 19 de març al 5 d’abril amb Catalunya i Balears com a convidats d’honor.
La presentació tindrà lloc el proper dilluns, 15 de març, al Teatre Lliure i comptarà amb la participació del director d’aquest Teatre, Àlex Rigola; el director de l’Àrea de Creació de l’IRL, Borja Sitjà; i el director de l’IRL, Josep Bargalló. També hi seran presents alguns dels autors, actors i directors que seran a Bogotà com per exemple Mario Gas, Vicky Peña, Josep Maria Benet i Jornet, Carles Santos, Jorge Picó, Lluís Graells i Sergi Pons.

Entre els espectacles programats a Bogotà n’hi ha dos produïts pel Lliure: La pantera imperial, de Carles Santos, i 2666, dirigida pel mateix Rigola. A la programació també destaquen Non Solum, el monòleg interpretat per Sergi López sota la direcció de Jorge Picó; Cuttlas, anatomía de un pistolero, de Produccions Essencials; l’estrena d’Èxode, sine terra, de Res de Res; Nocturn, de Círcol Maldà; i les lectures dramatitzades de Soterrani, de Josep M. Benet i Jornet; La tanca, de Josep-Pere Peyró i La Revolució , de Jordi Casanovas. En la part musical, hi haurà un concert de la cantant balear Concha Buika

Paral•lelament al Festival, els dies 18 i 19 de març, se celebraran dos seminaris de Gestió Cultural i de Política Lingüística organitzats conjuntament per l’Institut Ramon Llull i el Ministeri de Cultura del Govern colombià.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (19)    No(0)

+
0 comentarios
Portada | Hemeroteca | Índice temático | Sitemap News | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
EURO MUNDO GLOBAL
C/ Piedras Vivas, 1 Bajo, 28692.Villafranca del Castillo, Madrid - España :: Tlf. 91 815 46 69 Contacto
EMGCibeles.net, Soluciones Web, Gestor de Contenidos, Especializados en medios de comunicación.EditMaker 7.8