www.euromundoglobal.com

Amb les actuacions dels grups Ai Ai Ai i D’Callaos

L’Institut Ramon Llull presenta el Festival Cruïlla Barcelona a Tolosa de Llenguadoc

En una nit protagonitzada per grups catalans

miércoles 22 de octubre de 2014, 11:21h

L’Institut Ramon Llull presentarà el proper 10 de desembre a la sala La Dynamo de Tolosa de Llenguadoc (França) el festival Cruïlla Barcelona, amb els concerts dels dos grups catalans Ai Ai Ai i D’Callaos i la projecció del partit Reial Madrid – F.C. Barelona.

 

Habitualment, el Festival Cruïlla Barcelona té lloc durant dos dies al Parc del Fòrum de Barcelona durant la primera meitat de juliol. El 2012 se celebrarà la 5à edició del certamen, durant el 6 i 7 de juliol.

La voluntat del festival és presentar-se ara al Sud de França i donar-se a conèixer al públic francès. El Cruïlla Barcelona acull més de 40 bandes en 4 escenaris diferents i aposta clarament per la qualitat musical independentment del seu origen, sense fronteres musicals ni estilístiques i treballa amb un concepte obert quant a la música que s’hi programa, tal i com passa a altres grans festivals Europeus.

La nit dels grups catalans a Tolosa

Per a la presentació del festival a Tolosa s’han programat dos destacats grups del mestissatge català. La rumba dels Ai Ai Ai presentaran obrirà la nit catalana a les 19.30h. Seguidament, D’Callaos presentaran els seus ritmes nu-flamencs cap a les 20.45h.

En les darreres edicions del festival han actuat artistes com Ben Harper, Manu Chao & Radio Bemba, Jack Johnson, Madness, PublicEnemy, The Wailers, Keny Arkana, Dub Inc, Charlie Winston, Le Peuple de l’Herbe, Daara J, Hocus Pocus, Jimmy Cliff, Ojos de Brujo, Gentleman, Asian Dub Foundation, Iron and Wine, dEUS, Calle13, Lee Scratch Perry vs Max Romeo, Agnes Obel, Retribution GospelChoir, Fat Freddy’s Drop, Tokyo Ska Paradise Orchestra, Femi Kuti, Hugh Masekela, Vinicio Capposela, Lila Downs, Alpha Blondy, Eli Paperboy Reed, Terrakota, Xavier Rudd, Yossou’n’Dour, Maceo Parker, Shantel, Fanfarre Ciocarlia i Beardyman.

 

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (19)    No(0)

+
0 comentarios
Portada | Hemeroteca | Índice temático | Sitemap News | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
EURO MUNDO GLOBAL
C/ Piedras Vivas, 1 Bajo, 28692.Villafranca del Castillo, Madrid - España :: Tlf. 91 815 46 69 Contacto
EMGCibeles.net, Soluciones Web, Gestor de Contenidos, Especializados en medios de comunicación.EditMaker 7.8